11 juni 2003

Hoi allemaal,

Suzanne en ik hebben net Peter en Mattijs uitgezwaaid. Ze zijn rond 13.15u. vertrokken richting Hoogerheide voor het schoolkamp.Mattijs had er erg veel zin in en was zenuwachtig. Gisteren in Goes in het ziekenhuis bloed laten prikken en zijn bloedwaarden waren dusdanig dat hij vandaag niets hoefde bij te krijgen. Zijn beenmerg lijkt toch weer wat te gaan doen.

Gisteren hebben Peter en Mattijs een snorscooter gehuurd, zodat ze vandaag "gewoon" met de hele groep mee kunnen rijden naar Hoogerheide. Is toch veel leuker dan als enige met een auto daar naar toe te moeten.

Gijs, een vriend van ons, rijdt vandaag zijn caravan ook naar daar, zodat Mattijs samen met Peter in de caravan kan slapen. Ze hebben ook luchtbedden bij zich dus als Mattijs het toch leuker vindt om met alle kinderen op de slaapzaal te liggen dan kan dat ook. Peter dacht dat dat wel leuker zou zijn, maar het is zijn eerste schoolkamp en hij denkt waarschijnlijk nog dat er op zo'n zaal ook nog wel geslapen wordt. Vrijdag eens vragen of hij dat nog steeds denkt.

Donderdag komt de EO tv opnamen maken op het schoolkamp. Mattijs vindt dat ook wel erg interessant.

Verder is hier weinig te melden.

Ik hoop dat Mattijs een fantastisch schoolkamp zal hebben. Ik was eigenlijk van plan geweest om donderdag samen met Suzanne en Jeroen daar even te gaan kijken. Jeroen begon bijna te steigeren toen hij dat hoorde en hij vroeg zich af of Mattijs dat wel leuk zou vinden om z'n hele familie op schoolkamp tegen te komen. Daar had ik eigenlijk geen moment aan gedacht en bij navraag bleek inderdaad dat Mattijs dat helemaal niet leuk vindt. We blijven dus maar thuis. Wel heb ik Peter gevraagd om iedere avond even verslag uit te brengen, want ik ben toch wel heel benieuwd of alles goed gaat.

 Okee, dit was het weer voor nu.

Groetjes en tot de volgende keer!

Carin.